Mi az a miutcánk?

A Miutcánk.hu egy olyan közösségi oldal és közösségépítő platform, amivel könnyedén megismerhetjük a környezetünkben élőket és felismerhetjük a jó szomszédságban rejlő lehetőségeket.

Már regisztráltam, belépek.

Miért jó?

A Miutcánk.hu csapatának két küldetése van

A széleskörű internethasználatnak és felpörgetett életstílusunknak köszönhetően a szomszédok mára teljesen elidegenedtek egymástól. Kommunikációnk elhalványult, nehezen nyitunk a másik felé, alig szólítjuk meg a másikat az utcán, a lépcsőházban.

A Miutcánk.hu segítségével a visszájára fordíthatjuk ezt a folyamatot és könnyedén kialakíthatunk új szomszédi kapcsolatokat.

Korunk másik nagy problémája a mérhetetlen pazarlás és az ebből származó környezetszennyezés.

Célunk egy olyan kommunikációs felület létrehozása, ahol könnyedén lehet időt, pénzt és energiát spórolni egymással - egymásnak. Mindezt úgy, hogy közben a közösség erejével a környezetünkre is pozitív hatást gyakorlunk.

plusz

A Miutcánknál nagyon komolyan vesszük az adatok védelmét. Az adataidat a(z) GDPR (Európai Unió Adavédelmi Rendelete) alapján kezeljük és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Csak az oldal fejlesztése érdekében használjuk fel őket. Ha többet szeretnél tudni, a teljes szabályzat itt érhető el.

Hogyan működik?

1.

Regisztrálj a Miutcánk.hu oldalon a lakcímeddel.

2.

Csatlakozás után azonnal láthatod, hogy kik élnek a környékeden és felfedezheted a szomszédságban élő embereket és lehetőségeket.

3.

Adj, kérj és szervezz - ismerd meg a szomszédaidat és alakíts ki jószomszédi viszonyt a körülötted lakókkal.

4.

Élvezd a kialakult ismeretségek adta lehetőségeket!

Kérj kölcsön

Miért vásárolnál, ha kölcsön is kérhetsz? Miért pazarolnád a pénzed valamire, amit később alig használsz? Segíts a szomszédaidnak és kérj tőlük segítséget!

Ki mihez ért?

Szakmai tudásunkat, rendelkezésre álló eszköztárunkat és képességeinket könnyedén kamatoztathatjuk: Te megvarrod a szomszéd ingét, cserébe ő megbütyköli a vízvezetéket. Te felfúrsz egy képet a falra, cserébe ő lenyírja a füvet.

Tegyük élhetőbbé a környékünket

Egyszerűen szervezhettek közös programokat: a növényültetéstől kezdve, a bringa tároló kialakításáig bármi szóba jöhet. Csak rajtatok múlik, mit hoztok ki a környéketekből!

Szervezz közös programokat

Itt az ideje felfedezni a szomszédságban rejlő közös szabadidős lehetőségeket és együttműködési pontokat. Garázsvásár, sport programok, grillparty? Közös kutyasétáltatás, munkába járás? A Miutcánk.hu-val játék a szervezés!

Kerülj velünk kapcsolatba:

Ezt az oldalt neked készítjük. Írj bátran, ha bármilyen ötleted vagy kérdésed van a Miutcánk.hu-val kapcsolatban.

Elküldöm

A csapat

Dávid

General Co-founder

Matyi

Technology$$$ IT

Gazsi

Product Co-founder

Norbi

Business CEO

Szilveszter

Development IT

Juli

Events Community

Áron

Creative writing Marketing

Beszállsz?

Ötletelés Fejlesztés

Média megjelenések

“A Miutcánk-piknikek és a 2017-es Szomszédfesztivál is nagy sikerrel futottak, a sűrűbben lakott kerületekben összetartó közösségek alakultak ki, főleg Budán és belső pesti kerületekben erősek bevallásuk szerint.”

- Forbes

“Új közösségi kezdeményezés van készülőben, ami hamarosan akár a budapestiek életet is megváltoztathatja.”

- We Love Budapest

“A Miutcank.hu megoldást jelenthet felgyorsult fogyasztói társadalmunk pazarlásaira, illetve segíthet a szűk lakókörnyezetek gyors és bizalmas információ-cseréjére.”

- Szeretlek Magyarország