Egy európai város, kerület csak tájékozott, támogató, közösségekkel képzelhető el 2022-ben. A Miutcánkban ehhez értünk.

Szolgáltatások

TÁJÉKOZTATÁS

Felületeink alkalmasak a helyi hírek, információk, aktualitások eljuttatására a kerületi lakosokhoz. Emellett a Miutcánkon kialakítható a lakosság és az önkormányzat között kétirányú kommunikáció is. A Miutcánk repertoárjában találhatóak hírlevelek, környékértesítők, push-notification rendszer, önkormányzati profil és beágyazott hírdoboz is.

FELMÉRÉSEK & KUTATÁSOK

A Miutcánkon keresztül gyorsan és eredményesen lehet teljes körű közvéleménykutatást és reprezentatív lakossági igényfelmérést készíteni, legyen szó területfejlesztési beruházásról, közösség tervezésről, forgalmirend változásról, vagy éppen kvantitatív kutatásokról. A megszokott paramétereken túl (nem, kor, végzettség, család mérete) házszámra pontosan lehet mérni. Az eredményeket részletesen kielemezve adjuk közre.

plusz

KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉS

A Miutcánk támogat minden olyan kezdeményezést, ami a helyi közösségek erősítését célozza, magunk is számos ilyen eseményt szerveztünk az évek során, úgy mint a piknikek városi játékokkal, különböző interaktív kiállítások, városi fórumok, workshoppok, közösségi események, online szomszédfesztivál.

Lépjünk kapcsolatba!

Telefon: +36 20 962 8300

E-mail: info _kukac_ miutcank.hu

Elküldöm